• Welcome to engineeringclicks.com
 • Husqvarna söker en Teknisk Projektledare-MotorsÃ¥gar

  Discussion in 'Jobs available' started by Kamile, Mar 13, 2015.

  1. Kamile

   Kamile Active Member

   Joined:
   Nov 2011
   Posts:
   36
   Likes Received:
   0
   Teknisk Projektledare-Motorsågar - Husqvarna Group

   Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2013 uppgick till 30 miljarder kronor och koncernen hade ca 14 000 anställda i drygt 40 länder.

   Vi söker dig som har god erfarenhet av teknisk projektledning inom produktutveckling och som kommer att bidra till nya lösningar i områden med hög komplexitet. Du ansvarar för hela utvecklingsprocessen, att motorsågarna når sina högt satta tekniska målsättningar och marknadens krav.

   I din roll har du ansvar och befogenhet att leda utvecklingsavdelningens resurser i projekt, delta aktivt och medverka i den dagliga verksamheten och säkerställa projektens tekniska kvalitet. Andra viktiga delar är att genomföra riskanalyser, bereda underlag för projektkontor, produkt och inköps-funktioner. I ditt utvecklingsarbete har du en löpande dialog med Husqvarnas utvecklingsfunktioner, tillverkningsenheter och underleverantörer.

   För att lyckas och trivas i detta arbete, behöver du sätta ett värde i att vara drivande med fokus på verklig kundnytta. Vidare är du en strukturerad och proaktiv person. Du har en förmåga att inspirera och motivera dina kollegor, samtidigt som du har den sunda skepticism som krävs för att ta de tekniska lösningarna till en ny nivå. Därför är det viktigt att du är en öppen och tydlig person, som har lätt för att kommunicera med andra på både svenska och engelska.

   Du är Civil- eller högskoleingenjör, inriktning maskin. Meriterande är erfarenhet av formverktyg och kunskaper inom plast, lättmetall eller plåt. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta med framtida utvecklingsfrågor och en bra plattform för personlig och yrkesmässig utveckling i ett internationellt perspektiv.

   VEM AB är specialiserade på rekrytering och interimslösningar av ledande befattningar och kvalificerade specialister. För mer information besök vår hemsida eller kontakta Martin Gerhardsson eller Henrik Hallström på 036-570 11 80.

   Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/272bc820f49c
    
  2.  

  Share This Page

  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
   Dismiss Notice